Agenda van Le Prejuge Vaincu

dinsdag 23 april 2024

Open avond voor belangstellenden

Loge Le Préjugé Vaincu in Deventer nodigt geïnteresseerden van harte uit om deel te nemen aan hun Open Avond, een unieke gelegenheid om kennis te maken met de fascinerende wereld van de vrijmetselarij. Op deze avond worden deuren geopend naar een eeuwenoude broederschap die draait om broederschap, zelfontplooiing en filosofische verdieping.

Tijdens de Open Avond krijgen bezoekers de gelegenheid om de loge te verkennen, waarbij ze in contact komen met ervaren vrijmetselaars die graag hun ervaringen delen en vragen beantwoorden. De sfeer is open en gastvrij, waardoor nieuwsgierigen een authentieke indruk krijgen van de waarden en tradities die de loge kenmerken.

Of men nu nieuwsgierig is naar de symboliek, de rituelen, of simpelweg geïntrigeerd is door de gemeenschap, deze Open Avond biedt een uitgelezen kans om een dieper inzicht te verwerven. De loge verwelkomt iedereen die interesse heeft, ongeacht achtergrond of overtuiging, en moedigt hen aan om deel te nemen aan een avond vol ontdekking en dialoog. Maak de eerste stap naar een boeiende reis van persoonlijke groei en verbondenheid door de Open Avond van Loge Le Préjugé Vaincu in Deventer te bezoeken.

Details
dinsdag 23 april 2024
20:00 tot 22:00
Le Prejuge Vaincu
 
Herinnering in je agenda?